200%
до 100лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Самир Насри ще остане в Арсенал

Публикувано на: 2011-07-12

Самир Насри ще остане в Арсенал, няма да се присъединява към отбора на Манчестър.

Днес стана ясно, че Сър Алекс категорично отрича приемането в отбора си на полузащитника на Арсенал Самир Насри.

Въпреки че шотландецът има нужда от още един атакуващ халф, това със сигурност няма да е Насри. Това каза Фъргюсън на интервю пред медиите в САЩ, където отборът на червените дяволи в момента се намира на подготовка.

Едни от предложенията, които се правят относно новия член в отбора на Манчестър това са Уесли Снайдер от Интер и Швайнщайгер от Байерн Мюнхен. Насри в момента е на 24 години и е роден във Франция. През 2010 година е обявен за футболист номер 1 на Франция.

Въпреки признанието, което му е оказано Насри е спечелил само една купа през цялата си кариера На скоро му бе предложено продължение на договора му с Ареснал, понеже контрактът му изтича следващото лято, но футболистът отказва.

Френският национал заявява, че в момента негова цел се превръщат трофеите, които иска да спечели. Добавя още, че нищо не може да се сравни с чуството да вдигнеш купата над главата си заедно със съотборниците си.

Според слуховете Насри е отказал офертата на Ареснал за 90 хиляди паунда заплата на седмица като е поискал 140 хиляди, което се оказва странно особено след изказванията на футболиста, в които твърди, че парите не са от значение за него.

Други отбори, които са предивили желание към Насри са Манчестър Сити, Челси, както и Байерн Мюнхен, който иска да вземе Насри на мястото на Франк Рибери. От друга страна треньорът на Ареснал, Арсен Венгер заявява, че ще направи всичко възможно да задържи в отбора си играча. Ако Насри приеме офертата на Манчестър Сити, той ще се превърне във футболист номер 2, който от Аресенал се присъединява към Манчестър Сити. Преди броени дни “гражданите” купиха Гаел Клиши за 7 милиона лири.