100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Нефтохимик – ЦСКА

Публикувано на: 2013-11-24

Група А

България
25.11.2013 г., 14:30 ч.

Прогноза – 2 (ХК -2)
Коефициент – 2.40
Сигурност – 7/10

 

 

Нефтохимик срещу ЦСКА е последният мач от 18-ия кръг в българската А група. Двата отбора вече се срещнаха веднъж, когато на своя стадион ЦСКА лепнаха четворка на бургазлии. Сега ситуацията в Бургас е още по- лоша, докато Червените намират себе си и заиграват все по- добре.

 

Нефтохимик

Домакините са на предпоследната позиция и въпреки че не е изминала и 1/3 от сезона, вече изостават на цели осем точки от зоната на спасението. Очакванията на всички са пропастта да продължи да се увеличава и в края на първенството да се стигне до логичния завършек за домакините – изпадането. Което е напълно нормално с оглед на тежкото състояние на клуба и доста слабичкия състав, който имат. Всичките три победи на домакините са все срещу други отбори от зоната на изпадащите. В последните си 14 мача бургазлии имат една единствена победа и то срещу също намиращият се в сериозна криза Черноморец.

 

ЦСКА

Гостите по едно време напипаха ритъм, но допуснаха няколко лоши резултати в последните кръгове, които се дължаха до голяма степен на тежката програма. Сега пред отбора на Стойчо Младенов програмата е далеч по- благосклонна и като че ли е дошло времето Червените да се поотпушат. Треньорът може би ще заложи и на някои от младите играчи, за които се говори, че не получават достатъчно възможност за изява. Очакваме тези младежи да изядат тревата, за да се докажат пред всички, че имат място в ЦСКА.

 

Прогноза

Домакините са отборът с най- лошата голова разлика в елита, което ви показва колко често допускат сериозни разгроми. ЦСКА пък от своя страна има няколко такива разгрома, които, с изключение на победата 3:0 над Левски, станаха срещу отбори от калибъра на домакините. Прогноза победа за госта с поне три гола разлика. Коефициентът за такъв залог в bet365 e 2.40.