100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Новара – Чезена

Публикувано на: 2013-10-27

Италия Серия Б
28.10.2013 г., 21:30 ч.

Прогноза – 2
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10

От програмата на вторник си харесахме една среща от италианската Серия Б. В нея един срещу друг се изправят един от отборите в дъното на таблицата Новара срещу борещия се за промоция Чезена. Изненадва ни факта, че букмейкърите смятат като по- вероятен победител домакините. Коефициентът за тях в bet365 е 2.15, ставката за Х е 3.20, а 2-ката е оценена на 3.50. Именно на последния знак ще се спрем. Победите на Чезена в Новара не са им чужди, те спечелиха последния двубой там с 1:0.

Новара

Домакините не започнаха лошо сезона, но след това направиха една много слаба серия, която ги приближи максимално до зоната на изпадащите. В първите си четири мача имаха две победи, но след това не успяха да вземат трите точки в нито един от следващите си 6 двубоя. Те са вече в серия от три поредни загуби и то с доста сериозни резултати. Първо загубиха с 0:3 от Виртус Ланчияно, след това отнесоха само един гол от Карпи, но в последния кръг Тернана ги унижи с разгромното 5:0. Явно ситуацията в отбора на Новара не е никак розова. Само като погледнем последния резултат това ни става ясно.

Чезена

Представянето на гостите е много по- добро. При една победа сега срещу Новара те ще излезнат на втората позиция, която дава право на директна промоция в Серия А. Освен това и ще направят четири точки аванс на отборите зад тях. Чезена се намират в отлична форма като последната им загуба е чак отпреди седем кръга. Оттогава записаха четири победи и две равенства. Те вече навлязоха в серия от две поредни победи. Чезена играят изключително успешно като гост. Те имат три победи от четирите им мача навън, като по този показател се нареждат на второ място в Серия Б.

Прогноза

Не виждаме причина букмейкърите да дават по- нисък коефициент за домакините. Всичко преди този мач ни говори, че Чезена имат много по- големи шансове за краен успех. Освен всичко друго, и мотивацията при тях ще бъда на максимално ниво, защото една евентуална победа ги изпраща в зоната на директно влизащите в Серия А, което е важно от психологически план. Прогноза 2.