200%
до 100лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

ПСВ (младежи) – Ос

Публикувано на: 2013-08-18

Холандия Ерсте Дивизи
19.08.2013 г., 21:00 ч.

Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност
– 7/10

hedar.jpg

От този сезон холандската футболна федерация реши най- добрите младежки отбори в страната да играят във второто ниво на местния футбол – Ерсте Дивизи. Това иновативно решение дава възможност на младежките тимове като този на ПСВ да играят с големите и да трупат опит. Това също така ни дава и възможност за хубави възможности залози, каквато смятаме е и тази. Bet365 предлага коефициент за домакинска победа 1.95, за победа на госта – 3.80, а за равенство ставката е 3.40.

ПСВ (младежи)

Младежкият тим на гранда ПСВ се представи стабилно в първите си мачове срещу големите. В дебюта си в Юпилер лигата направиха престижно равенство като гост на Спарта Ротердам, отбор, който най- вероятно ще се бори за промоция в първата дивизия. Във втория кръг отново завършиха наравно. Този път това стана срещу тима на Екселсиор у дома. В тима на ПСВ почти всички играчи са младежки национали на своите страни. Това лято централният им нападател Рубен Бентакурт игра финал на Световното първенство до 20 години в Турция. Друго име, което се отличава в този тим, е това на едва 17- годишния Закаря Бекали, играещ като дясно крило.

Ос

По ирония на съдбата отборът на Ос вече прие останалите два младежки отбора, които са в лигата. В първия кръг младежите на Твенте ги разбиха с 3:0 у дома, а във втория все пак се реваншираха на публиката и победиха на хартия най- силния младежки тим – този на Аякс. ФК Ос е скромен отбор със скромни възможности и съответно скромни цели. Играчите на Антон Янсен завършиха на десета позиция в крайното класиране на миналия сезон, което се прие като голям успех за отбора. Този сезон целите пред тима са горе-долу същите – позиция в златната среда.

Прогноза

След две равенства смятаме, че идва времето младежкия тим на ПСВ да изпита вкуса от победа в официален мач при мъжете. В този младежки тим са събрани много талантливи момчета, имената на голяма част от които ще започним добре от терените на големите отбори в бъдеще. Прогноза 1.