100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

ПСВ (младежи) – Твенте (младежи)

Публикувано на: 2013-09-29

Холандия Юпилер лига
30.09.2013 г., 21:00 ч.

Прогноза – над 2.5 гола
Коефициент – 1.50  
Сигурност – 9/10

Холандия Ерсте ДивизиРешението на холандската футболна федерация да вкара най- добрите младежки отбори в страната във втората дивизия ни дава страхотни възможности за залог. Този понеделник си харесахме дербито между младежките тимове на ПСВ и Твенте. И двата отбора не се представят никак успешно в дебюта си при батковците, но сега няма да търсим победителя от срещата, а броя на отбелязаните голове. Юпилер лигата, в която двата отбора се състезават, се слави като една от най- резултатните в цяла Европа и по презумция всеки мач от нея е твърде вероятно да стане оувър 2.5 гола. През миналия сезон средно на мач се вкарваха по 3.20 гола.

ПСВ (младежи)

Повече от половината мачове на младите надежди на ПСВ завършиха с оувъри. Прави впечатление, че най- резултатният им мач е срещу друг младежки тим – загубата с 2:4 от Аякс (мл.). Срещата от последния им кръг също завърши с над 2.5 гола. Този път резултатът беше само 2:1.

Твенте (младежи)

По- голямата част от срещите на младежкия тим на Твенте също станаха с три или повече гола. В последния кръг направиха зрелищно реми 3:3 с Де Граафшап. Преди това пък загубиха с 1:2 от Еммен.

Прогноза

Наистина двата отбора не са сред най- резултатните отбори в Юпилер лигата, но по традиция когато младежките тимове на топ отборите се срещнат помежду си, винаги правят изключително интересни мачове с много голове. Това си проличава и в битките на младежките формации през този сезон в Юпилер лигата – всичките тези двубои завършиха с три или повече гола. Почти сигурни сме, че тази традиция ще продължи и в понеделник. Коефициентът за това в букмейкърите не е особено голям, 1.50 в бет365, но пък сигурността е много голяма. Прогноза над 2.5 гола.