200%
до 100лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Румъния – Словакия

Публикувано на: 2013-08-13

Приятелски мач

14.08.2013 г., 21:00 ч.

Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 7/10

Romania-Slovakia

Мъжките национални гарнитури на Румъния и Словакия ще изиграят контролна среща в сряда вечерта. Двата тима не са имали шанса да играят един срещу друг през последните години. Последният им двубой е през далечната 2003 година, когато отново в контролна среща Румъния побеждава с 2:1. Коефициентите за тази среща в bet365 са следните: 1 – 2.00; Х – 3.40; 2 – 3.90.

Румъния

Ръмунският национален тим има съвсем реални шансове за класиране на 2-рото място в неговата квалификационна група за световното първенство. През семптември предстоят решителните сблъсъци срещу преките им конкуренти за това заветно второ място – Унгария и Турция. През тази година северната ни съседка се представя с променлив успех. Имат 2 победи над Австралия и Тринидад и Тобаго, 2 загуби от Холандия и Полша и 1 равенство срещу Унгария в мач от квалификационната група. Последната им среща е победата над Тринидад и Тобаго с 4:0. В отбора на Румъния няма някакви изявени звезди, но имат качествени състезатели на всички постове и са сформирали един много боеспособен тим.

Словакия

Словаците също имат някакви шансове за второто място, но като че ли това изглежда почти невъзможно. На прекият им конкурент, Гърция, му предстоят лесни сблъсъци срещу Лихтенщайн, докато Словакия трябва да изиграят 2 срещи срещу водача на групата Босна и Херцеговина. Това вече почти сигурно неучастие на бараж не се приема добре в Словакия, тъй като групата им е може би най- лесната възможна. В последния си мач играчите на Станислав Грига напълно се закопаха в тинята след като не успяха да победят Лихтенщайн. В състава личат имената на качествени играчи като Марек Хамшик и Мартин Шкъртел, но явно отборът не е достатъчно сработен и не се представя добре.

Прогноза

Въпреки че на пръв поглед тимът на гостите изглежда по- добрия поне като имена, не смятам, че днес те ще победят. Играят много слабо, около отбора се разиграват много скандали и смятам, че стабилния отбор на Румъния ще успее да ги победи пред собствена публика. Прогноза 1.