Шефийлд Юнайтед – Хартлипул

Публикувано на: 2013-10-07

Англия, Трофей на футболната лига
08.10.2013 г., 21:45 ч.

Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10

Трофей на футболната лигаШефийлд Юнайтед и Хартлипул се изправят един срещу друг в среща от турнира за Трофея на Футболната лига. Този турнир е специално предназначен за отбори от по- ниските нива на английския футбол. Официалното име на този турнир се сменя често през годините в зависимост от спонсорите. Текущото наименование е Джонстънс Пейнт Трофи. Турнирът се ползва с прилично уважение от отборите и никой не си позволява отпускане в него. Сега Шефийлд ще се опитат да преминат в следващия кръг като победят Хартлипул. Поглеждайки историята, има всички предпоставки това да се случи. Последните пет от шест директни двубоя между двата тима бяха спечелени от Шефийлд.

Шефийлд Юнайтед

Домакините се състезават в първа лига, но не особено успешно до момента. Те имат записани едва пет точки в десетте си мача и така се намират в зоната на изпадащите. Но въпреки много малкото спечелени точки са само на точка от местата, извън зоната на изпадащите. Една от спечелите точки дойде в последния кръг, когато Шефийлд направиха равен с един от силните отбори в лигата – Кроули. Слабите резултати са малко необясними, защото Шефийлд имат много добър отбор за това ниво на футбола. Дори по- скоро трябваше да се борят за промоция, а не да са на дъното. Сега тази купа им дава шанс да докажат, че все още не са за подценяване.

Хартлипул

Гостите играят едно ниво по- надолу от сегашния си съперник – втора лига. И те обаче са на дъното – имат само девет спечелени точки от десет мача. И при тях се очакваше да направят малко повече, защото отборът им не е чак толкова лош.

Прогноза

И двата тима се намират в долната половина в лигите си, но определено лига едно е много по- силна от лига две. Разликата между двете нива на футбола в Англия е огромна. Именно заради това залагаме на отбора от по- високата дивизия. Прогноза 1. Коефициент в bet365 – 1.60.