300%
до 30лв.
100%
до 200лв.
300%
до 30лв.
100%
до 200лв.
Slotino Мобилни Залози

Посети Slotino

Slotino е един от най-новите хазартни оператори в България. В средата на годината той получи лиценз от НАП. С него родният регулатор предостави разрешението на компанията да оперира легално както със своя десктоп сайт, така и с мобилната си платформа.

Мобилните залози на Slotino всъщност са идентични с тези в десктоп сайта. Те обаче пристигат с един конкретен бонус. За тях не е нужно да търсите компютър или да бързате да се приберете, за да ги пуснете при удобен момент. Така както телефонът ви е постоянно под ръка, вече можете да имате и Слотино платформата в джоба си.

Слотино приложение за Андроид

Ако искате да използвате Слотино през своя телефон и той работи с операционната система Android, ви трябва приложение. Този оператор обаче, за разлика от много свои колеги, не ви задължава да сваляте или инсталирате каквото и да е било. Дори не е нужно да правите редовните промени в настройките за сигурност на вашия Андроид телефон или таблет.

За да получите достъп до Slotino през Android устройство, е нужно само да разполагате с браузър. Такъв вече е наличен във всеки смартфон. Отворете го и въведете името на оператора или просто последвайте линка от началото на този материал през телефона си.

Slotino приложение за iPhone

Много от съвременните, включително изцяло бетинг iOS апликации са платени. Но за Slotino не е нужно да плащате и стотинка, за да залагате на ротативки и любимите си игри с карти през вашия iPhone. Същото важи и ако решите да използвате оператора чрез модерния си iPad.

Към днешна дата операторът няма актуална iOS апликация. Затова и не е нужно да влизате в Apple App Store, за да я търсите. Вместо това, потърсете Слотино уеб-базираното приложение през своя Safari браузър. Ако предпочитате да сърфирате в интернет с друга програма, можете да я използвате и за достъп до вашия акаунт в Slotino БГ.

Достъп до мобилната Slotino страница

Уеб-базираната Slotino апликация, която споменахме, всъщност е класическа мобилна страница. Тя копира изцяло десктоп страницата. В нея може да влезе всеки, който притежава мобилно смарт устройство и има надеждна интернет връзка.

Достъп до мобилната Slotino страница е свободен, безплатен и позволен с всеки браузър, стига да е актуализира. Не е нужно да въвеждате „m” или други допълнения към URL адреса на оператора. Достатъчно е да изпишете неговото име в полето за търсене на Google Chrome, Firefox, Samsung Internet или който браузър по принцип използвате и предпочитате.

Има ли мобилната услуга на Slotino ограничения?

В миналото много букмейкъри и онлайн казина предлагаха ограничен обем от мобилни услуги. Обикновено, десктоп потребителите получаваха повече пазари, игри и оферти. За щастие, тази тенденция не се наблюдава при сравнението на Slotino десктоп и mobile страниците.

Всичко, което можете да използвате през компютър, е достъпно в специален мобилен режим и за телефон и таблет. Няма никакво значение какъв модел е устройството ви, кога е закупен и каква е марката му. Този оператор не прави подобни разграничения при предоставянето на бетинг услуги за своята аудитория.

Трябва ли ми мобилен Слотино акаунт?

Ако вече сте се регистрирали в Slotino, можете да влезете още сега в мобилната версия на сайта. Ще видите, че в приложението мястото за вход е същото и изисква същите данни – парола и потребителско име.

Ако обаче нямате акаунт в Слотино, можете да си отворите такъв и през телефон. Не си откривайте игрална сметка, в случай че вече сте играли през десктоп сайта. За мобилната услуга на компанията не е нужна втора регистрация. А ако това ще е първият път, когато я правите, не се тревожете. Процедурата е идентична като с тази в десктоп версията.

Често задавани въпроси

Има ли Slotino мобилен бонус?
В Slotino няма промоции, създадени специално за мобилните потребители. Те обаче могат да използват всички налични в десктоп сайта бонуси. Това важи и за началния 100% депозитен бонус до 500 лева.
Как да вляза в Slotino мобилен сайт?
В Слотино мобилната страница се влиза с браузър. Изисква се да имате интернет. Няма значение какво устройство използвате. За да си спестите време, последвайте връзката към Slotino mobile в горната част на този материал.
Къде е Slotino iOS приложението?
На практика то е във вашия браузър - Safari или който използвате по принцип, за да пазарувате, забавлявате и изобщо сърфирате в интернет. Slotino iPhone приложение няма. Не го търсете в Apple App Store, защото такова все още не е разработено.
Ще има ли скоро Slotino Андроид приложение?
Към днешна дата нямаме подобна информация. Възможно е обаче скоро да се появи Слотино Андроид апликация. Все пак, операторът е още в начален стадий на своето развитие. Обикновено букмейкърите пускат приложения няколко месеца до една година след дебюта на своите официални мобилна и десктоп страница.
Защо не мога да се регистрирам в мобилната Slotino страница?
Възможно е вече да сте се регистрирали в десктоп сайта и при изписване на същите лични данни системата да не ви позволява да направите втори акаунт. Всеки потребители може да има само един-единствен профил. Той се използва и за десктоп, и за мобилни залози.