Sportingwin Mobile

Sportingwin Начален Бонус Спорт

Sportingwin mobile

Sportingwin е амбициозна платформа за спортни залози онлайн. Стъпил на родния пазар това лято, след като получава съответните си лицензи от НАП, букмейкърът се стреми да грабне българските любители на спорта с огромна гама от събития и пазари от целия свят, като предлага различни функционалности и опции за залагане. Освен класически дисциплини като футбол, баскетбол и хокей на лед, сайтът Ви дава достъп до срещи от крикета, мотоциклетните и водните спортове, а също така и политически и телевизионни събития. За радост на тези от Вас, които предпочитат да влизат в Интернет от смартфон или таблет, Sportingwin предлага отлично мобилно преживяване, което с нищо не отстъпва на своята десктоп противоположност. Аpple и Android- фанатиците може би ще бъдат разочаровани, че букмейкърът все още не е разработил самостоятелни апликации, които да бъдат свалени и инсталирани.

Плюсове и минуси на Sportingwin mobile

Плюсове

 • Напасва се на всеки дисплей
 • Огромен избор от спортове
 • Много опции за залози

Минуси

 • Не предлага самостоятелно приложение
 • Cash-out функционира единствено от десктоп

Мобилен сайт на Sportingwin

Макар и да не е разработил отделни апликации за Android и iOS, Sportingwin ще Ви предостави вълнуващо, безпроблемно и изключително пълноценно мобилно преживяване. Програмирана така, че да се напасва на физическите, техническите и софтуерните параметри на най-разнообразни устройства, мобилната страница на букмейкъра ще Ви позволи да направите всичко, което можете да направите и когато използвате първичната й, компютърна версия – регистрация, верификация, депозити и тегления, получаване на бонус, залагане на спортни срещи, боравене със статистики и т.н.

Дизайн, визия и навигация

Както споменахме, мобилният сайт е програмиран адаптивно, което значи, че без значение каква е резолюцията на смартфона или таблета Ви, той ще се напасне на дисплея и ще бъде удобен за ползване. В цветови аспект, мобилната версия носи духа на десктоп сайта – синьо, бяло и червено, а навигационните елементи са почти същите макар и разположени (по обясними причини) по малко по-различен начин. Погледнато отгоре-надолу разполагате с две хоризонтални менюта – едното е за селекция на спортна дисциплина, а другото е за избор на маркет. Вертикалното меню в ляво показва различните държави и съответните им първенства, а главното меню съдържа следните важни пунктове:

 • На живо
 • Спорт
 • е-Спортове
 • Промоции
 • Правила и условия

Регистрация в Sportigwin Mobile

Регистрирането в мобилната версия на Sportingwin е се случва също така бързо и лесно, както през стандартната платформа: натиснете червения бутон „Регистрация“, въведете имейла си, изберете парола и валута (BGN или EUR), а след това попълнете останалите данни – имена, адрес, рождена дата, ЕГН и телефонен номер. Накрая трябва да потвърдите, че сте съгласен с Общите условия, както и че сте пълнолетни, и да завършите процеса с натискане на бутона „Изпращане“.

Верификация в Sportingwin Mobile

Сходно с оригиналната версия на сайта, мобилният му вариант Ви позволява да извършите необходимата процедура Верификация, с която да потвърдите вярността на личните данни и адреса си. За целта е необходимо да изпратите цветно копие на лична карта, паспорт или шофьорска книжка, както и документ, който да потвърди адреса Ви (примерно смета за ток или друга комунална услуга). Препоръчваме Ви да не отлагате това много във времето, защото без да верифицирате акаунта си, няма да можете да заявите теглене на средства.

Мобилен депозит

За да депозирате в Sportingwin (без което няма как да се възползвате от Начален Бонус Спорт или да поставяте залози) е необходимо да се регистрирате като нов потребител. Приемаме, че вече сте завършили тази фундаментална процедура, затова продължаваме по-напред. Влезте в клиентския си профил и отворете My Wallet. Там ще се натъкнете на падащо меню, от което можете да изберете предпочитаното от Вас платежно средство:

 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafe
 • EcoPayz
 • Sofort
 • Muchbetter
 • ePay.bg
 • Банков трансфер

За българските играчи със сигурност ще е от интерес, че могат да внесат средства в Sportingwin акаунта си и офлайн посредством Cashterminal и ЕаsyPay.

Мобилно теглене

Тегленето от смартфон или таблет се осъществява също през съответния раздел в клиентския Ви профил. Минималната сума, която можете да изтеглите е 20 лева или респективно 10 Евро (в зависимост от това коя валута сте избрали да ползвате на сайта при регистрацията си). Генерално изтеглените средства се трансферират на платежния метод, който сте използвали за депозит.

Sportingwin Mobile залози на живо

Т.нар. Live Bets се превърнаха в любима форма за залагане на огромна част от онлайн играчите поради високите шансове за печалба и вълнението от проследяването на развоя на събитията в реално време. Наясно с това, Sportingwin не е пропуснал да предложи съответната секция и в мобилната си версия. Дори напротив, именно Спорт на живо е рубриката, която ще видите първо, щом отворите сайта в браузера на смартфона или таблета си.

Единствените минуси, които могат да бъдат отбелязани тук са, че липсва пряко видео предаване на срещите и опцията кеш-аут, но пък имате възможността да използвате анимирани визуализации и статистики, които ще Ви ориентират и помогнат да направите по- точна прогноза за вече течащите мачове.

Sportingwin мобилен бонус

За момента букмейкърът не предлага специален бонус за тези от вас, които ползват услугите му от мобилното си устройство. За сметка на това можете да грабнете Начален Бонус Спорт, който се равнява на 50% от първоначалния Ви депозит,като той не може да превиши 200 лева. За да получите максимума, ще трябва да внесете 400 лева, а за да се квалифицирате изобщо в промоцията е необходимо да депозирате минимум 10 лева.

Sportingwin спортове и пазари за iPhone и Android

Идентично с основния десктоп сайт, мобилната страница на Sportingwin Ви дава достъп до изключително богата палитра от спортове – от футбол, баскетбол, волейбол и тенис, през снукър, дартс и водна топка, до електронни спортове (като League of Legends, Counter Strike Go и Dota 2) и политически събития. Освен широк избор от шампионати и срещи, мобилният сайт предлага и многообразие от пазари за залози – краен резултат, точен резултат, резултат полувреме, хендикап и други, които са специфични за конкретната дисциплина.

Заключение

Макар и за момента Sportingwin да не предлага самостоятелни приложения за iOS и Android, сайтът може да се похвали с много сполучлива мобилна страница, която във всеки възможен аспект отлично ще се напасне на мобилното Ви устройство. И като дизайн, и като функционалност тя предлага – с пренебрежимо малки изключения – всичко, което можете да намерите на оригиналния сайт – регистрация, бонус, депозит и теглене, спортни залози, залози на живо и статистики.