Sportingwin

Sportingwin Начален Бонус Спорт

Посети Sportingwin

Ако сте страстни почитатели на спорта и обичате вълнението от залозите, сигурно ще се радвате да знаете, че от лятото на тази година (2022) към българската хазартна сцена онлайн се присъедини още един букмейкър – Sportingwin. След като получава лиценз си от Национална Агенция по Приходите, букмейкърът навлезе в Интернет пространството с впечатляваща палитра от спортове и пазари за залози, повече от конкурентни коефициенти, набор от платежни инструменти, удобни за местните играчи, атрактивен бонус за новорегистрирани потребители и обещанието за много повече в най-близко бъдеще.

Регистрация

Регистрирането на потребителски профил в Sportingwin е първото най-важно условие, за да можете да се възползвате от спортните предложения на сайта, както и от бонуса за нови клиенти. Осъществяването му е бърз и несложен процес, който можете да стартирате, като натиснете червения бутон „Регистрация“ в горната дясна част на сайта. В новоотворилия се прозорец въведете имейла си, желаната от Вас парола и изберете валутата, която ще ползвате в Sportingwin -BGN или EUR (имайте предвид, че този избор не може да бъде променен на по-късен етап). Бутонът „Next” ще Ви отведе към следващата стъпка, където ще трябва да въведете следните данни: собствено и фамилно име, потребителско име, ЕГН, пол, рождена дата, адрес и телефонен номер. Натиснете „Изпращане“ системата ще Ви изпрати имейл с линк за потвърждение на регистрацията. Последвайте го и с това ще активирате акаунта си.

Верификация

Верификацията е задължително изискване от законов характер, а също така и условие, за да може да заявите теглене от клиентската си сметка в Sportingwin, затова е препоръчително да не отлагате осъществяването й. Влезте в профила си и навигирайте до раздел „Документи“, където ще имате възможност да прикачите необходимите документи – цветно копие на лична карта, шофьорска книжка или паспорт, както и документ, на който се вижда адресът Ви (сметка за ток или телекомуникационни услуги например).

Спортове, пазари за залози и коефициенти

Sportingwin се гордеее заслужено с разнообразието от спортове, които предлага: буквално всяка дисциплина, която можете да се сетите в диапазона от футбол и баскетбол до футзал и League of Legends. Към това идват широкият избор от пазари за залози (от краен резултат до брой нарушения и голмайстор) и високите, съпоставени с тези на конкуренцията коефициенти. Допълнително, платформата предлага и функцията кешаут, известна още като затваряне на залог (т.е. възможност да изтеглите процент от залога си/печалбата преди края на дадено събитие). Като заговорихме за спорт на живо, букмейкърът има обширна такава секция, снабдена с визуализации и статистики в реално време, но засега не предлага видео стриймове.

Sportingwin Промоции

Промоциoнaлните оферти на Sportingwin за момента се свеждат до бонуса за нови играчи. Очаква се разбира се маркетинговият тим на букмейкъра тепърва да добави разнообразни специални предложения и за нови, и за съществуващи клиенти. Все пак да не забравяме, че операторът на спортни залози е онлайн от съвсем скоро.

200 Лева Начален Бонус Спорт

Като нов потребител на Sportingwin ще получите 50% върху сумата на първоначалния си депозит, като рамерът на бонуса не може да превиши 200 лева. Важна особеност при този бонус е, че той трябва да бъде заявян от съотвеното меню в профила Ви преди да осъществите първия си депозит (който трябва да бъде минимум 10 лева), защото в противен случай промоцията няма да може да бъде активирана.Офертата има и т.нар. условие за превъртане, кото гласи, че сумата на депозита трябва да бъде заложена веднъж, а тази на бонуса – 10 пъти, за да можете да изтеглите печалбите си.Допълнително условие тук е, че към превъртането се броят единствено залози при коефициент не по-нисък от 1,65. Условието за превъртане трябва да бъде изпълнено в рамките на 30 дни след активирането на промоцията, ако не успеете бонусът и генерираните от него печалби ще бъдат анилирани автоматично.

Sportingwin Мобилно Приложение

Засега букмейкърът не е разработил самостоятелно приложение за мобилни устройства.

Вместо това, предлага мобилна страница, която е оптимизиран еднакво качествено и за Android, и за iOS. Съответно, ако предпочитате да поставяте спортни залози от смартфона или таблета си, Sportingwin ще Ви предостави тази възможност,, без да се налага да сваляте и инсталирате допълнителен софтуеър.

Надеждност и легитимност

Сигурност на данните и транзакциите

  • Надеждност – сайтът използва 256-битово SSL/TLS криптиране, за да защити връзката между Вас и платформата си, т.е Sportingwin осигурява сигурността на данните Ви, като ги прави неподлежащи на дешифриране за трети страни по време на преноса им,а в последствие ги съхранява върху обезопасени сървъри при най-строги мерки за поверителност.
  • Платежни данни – букмейкърът работи единствено с доказали надеждността си платежни системи и банки, което от своя страна гарантира неприкосновеността на финансовите Ви данни и средства.

Sportingwin Лиценз

Операторът на спортни залози притежава следния лиценз:Удостоверение номер No000030- 8799 отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с решение на НАП на 12.10.2022, което и означава, че букмейкърът е напълно легален и българските играчи са изцяло в правото си да се възползват от предлаганите от него услуги.

Плюсове и минуси на Sportingwin

⊕ Селекция от спортове и е-спортове
⊕ Коефициенти
⊕ Залози на живо

⊖ Приложения за iOS и Android
⊖ Пряко видео предаване на срещите
⊖ Бонуси за редовни играчи

Sportingwin Контакти

  • Жив чат през сайта на Sportingwin
  • Контактен формуляр през сайта на Sportingwin
  • Е-mail: support@sportingwin.com

Заключение

За феновете на спортните залози със сигурност си струва да се регистрират в сайта на най- новия букмейкър в страната и вземат Начален Бонус Спорт, след като направят първия си депозит по един от многото удобни начини за раплащане, които Sportingwin приема. Платформата има разнообразна колекция от спортове и маркети за залози, live betting раздел и перспективата прогресивно да се развива и става все по-атрактивна.

Често задавани въпроси

Какъв е минималният депозит в Sportingwin?
При повечето от платежните средства, които букмейкърът приема, минималният възможен депозит възлиза на 10 лева / 5 Евро.
Предлага ли Sportingwin бонус без депозит?
Не, но можете да получите 200 лева Начален Бонус Спорт, ако се регистрирате и осъществите квалифициращ депозит.
Как се теглят средства от Sportingwin?
За да изтеглите средства от Sportingwin е необходимо да сте верифицирали акаунта си и да влезете в раздел „My Wallet”. Тегленията обикновено се извършват върху платежното средство, с което сте депозирали.
Има ли Sportingwin cash-out функция?
Да, платформата Ви позволява (за някои събития) да изтеглите част от залога/печалбата си преди последния съдийски сигнал.
С какви валути работи Sportingwin?
В Sportingwin можете да ползвате валутите BGN и EUR. Не забравяйте, че това е настройка, която се прави още при регистрация и не може да бъде променена следварително.