100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Теплице – Либерец

Публикувано на: 2013-11-10

Чехия
11.11.2013 г., 19:00 ч.

Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 7/10

Теплице и Либерец играят в среща от 14-ия кръг на чешката първа дивизия. В последните два сезона двата тима се срещнаха многократно – цели осем пъти. в четири от тях Теплице се поздравиха с трите точки, два пъти това сториха Либерец и два пъти завършиха без победител. Сега двата тима заемат съседни позиции в класирането. Домакините са на 3-о място, докато гостите са на 4-а позиция. Разделят ги две точки.

Теплице

Домакините имат 26 точки след осем победи, две равенства и три загуби. Прави впечатление обаче перфектното представяне на Теплице като домакини. У дома те спечелиха във всичите си шест срещи. Само още един отбор в Чехия има подобно постижение – доминанта Спарта Прага. Почти всички отбори, които Теплице успя да победи на собствения си стадион, са в горната половина на таблицата, което означава, че перфектната серия у дома е вследствие не просто на лесни противници, а на наистина добра игра пред верните си фенове.

Либерец

Гостите са на само две точки зад сегашния си опонент, но при тях си личат сериозни проблеми с отбелязването на голове. Те са вкарали само 14 гола за 13-е си мача, което е наистина слабо за отбор с претенциите на гостите. Всички отбори от топ 11 са вкарали повече попадения. Дори и предпоследния е вкарал цели 19 гола. Досега Теплице разчитат на сравнително добрата си защита, но сега се изправят срещу най- резултатния тим в лигата и много трудно ще опазят мрежата си суха, да не кажем невъзможно. Всъщност дори и головата разлика на гостите е отрицателна, нещо нетипично за отбор на 4-о място.

Прогноза

Теплице са изключително силен домакин и Либерец много добре знаят това, защото те не са печелили нито веднъж в последните 20 мача на стадиона на сегашния си гост. Като вземем напредвид и трудността им да отбелязват голове, стигаме до извода, че ще им бъде безкрайно трудно в този мач. Коефициентът за домакинска победа 2.10 в bet365 ни се струва достатъчно привлекателен. Прогноза 1.