100%
до 200лв.
18+
T&C APPLY
222лв
бонус

Трапани – Пескара

Публикувано на: 2013-09-01

Италия Серия Б
02.09.2013 – 21:30 ч.

Прогноза – 2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10

Италия Серия БТрапани и Пескара играят във втория кръг на италианската Серия Б. Двата отбора идват от съвсем различни дивизии – домакините се покачиха от Серия Ц, докато гостите до миналия сезон се състезаваха при най- добрите в италианския елит. Пескара изглеждат като много по- добрия отбор, но изненадващо обаче букмейкърите дават по- нисък коефициент на Трапани. Залози за 1-ца в bet365 се приемат при коефициент 2.40, тези за Х при 3.30, а 2-ката е 3.00.

Трапани

Трапани успяха да спечелят 1-вото място в дивиция Ц1 А и така извоюваха мястото си във второто ниво на италианския футбол. Нормално обаче домакините са един от най- слабите отбори в тази дивизия и ще се борят за оцеляването си. Дори и в Ц дивизията Трапани не бяха сред фаворитите за промоция, но някак си успяха да се доберат до нея. Тимът все пак купи няколко нови играчи, но нивото му все още не е на нивото на Серия Б. И въпреки всичко Трапани в първия кръг успяха да победят един от нелошите отбори в лигата – Падова, така че не трябва напълно да подценяваме домакините.

Пескара

Гостите не успяха да се справят добре при най- добрите миналата година, но сега са един от основните фаворити за промоция. Пескара запазиха голяма част от състава си и успяха да доведат няколко нови качествени попълнения, каквито са Андреа Роси и Мирко Пиячели от Парма, Федерико Вивиани, Матео Политани и Паоло Фраскаторе от Рома, Стефано Падован от Ювентус, Урош Кошич от ЦСКА Москва и Биркир Бярнасон от Стандарт Лиеж. Пескара започнаха точно така, както трябва да започне един фаворит – с класическа победа 3:0, в случая над Юве Стабия. Тимът продължава и за купата, след като във втория кръг елиминира елитния Торино.

Прогноза

Пескара са длъжни да печелят мачовете си срещу отбори като Трапани, ако желаят да се върнат при най- добрите. Това няма как да бъде лесна задача, но с оглед на играчите си, Пескара имат всички предпоставки да го направят. За скромния отбор на Трапани би било истинско постижение, ако оцелеят в Серия Б. Със сигурност в града има голямо въодушевление, но пък стадиона на домакините е за само 6 000 места, така че няма как да се създаде кой знае каква ужасна за госта атмосфера. А като видим, че за Пескара се предлага коефициент 3, няма какво да ни спре да заложим. Прогноза 2.