Sportingbet очаква Полша да срази отпадналата Украйна

Публикувано на: 2016-06-20

Група С
21.06.2016 г.
19:00 ч. Украйна – Полша
Пряко по: БНТ 1 / БНТ HD

След загубата с 2:0 от Германия, националният отбор на Украйна допусна донякъде изненадващо второ поредно поражение, отстъпвайки с 2:0 от дебютанта Северна Ирландия. Впоследствие се оказа, че „жълтите“ са първите, които напускат Евро 2016, заради нулевото реми, което си спретнаха другите два тима в групата Германия и Полша. Селекцията на Михаил Фоменко, който за последен път извежда Украйна, е на последно място в група С без спечелена точка, докато Северна Ирландия има 3 пункта, спечелени именно срещу украинците, които дори ако спечелят предстоящия си двубой, няма как да продължат на 1/8-финалите. Всички в щаба на Украйна са на разположение.

Съставът на Полша успя да спре устрема на световния шампион Германия и двата отбора завършиха 0:0. С поделените 1 двата състава до голяма степен си осигуриха класирането напред, тъй като в момента са с 4 пункта. За последния двубой треньорът на „дружина полска“ Адам Навалка няма да може да разчита на титулярния вратар Шченсни. Ако Полша завърши на в 2-ро място в крайното класиране в групата, както се и очаква, тимът ще се изправи срещу Швейцария в следващата фаза.

Украйна и Полша имат общо 7 мача до момента един срещу друг, като украинците имат лек превес с 3 победи, а поляците са с успех по-малко. Равенствата са 2.

Прогноза: 2 – коефициентът за победа на Полша в Sportingbet е 1,90