100%
до 200лв.
300%
до 30лв.
18+
T&C APPLY
100%
до 200лв.
300%
до 30лв.
18+
T&C APPLY
1xBet

Вход в 1xBet от България

Посети 1xBet

1xBet е един от най-бързо проспериращите хазартни оператори в България и света, като успешното развитие на този сравнително млад оператор се дължи най-вече на две неща, които бих определил и като двете най-важни причини, поради които може би ще искате да се регистрирате при него:

➢ 1xBet е хазартният оператор, при който имаме на разположение най-голям брой възможности за залози. В това число включвам не само най-много мачове за спортни залози, но и безкрайният списък от алтернативни игрални продукти като ротативки, игри на живо, игри на маса, видео покер и други казино игри, покер, бинго, виртуални спортове, азиатски игри, телевизионни игри, борса за залози, финансови залози, борса за криптовалути, табла, игри със спортни джакпоти, лотарии и други.
➢ 1xBet е хазартният оператор, от който можем да придобиваме едни от най-високите печалби, тъй като той работи с минимална надценка на своите коефициенти.

Откритият през 2007 г. руски оператор трябва да бъде, по мое мнение, сред основните варианти за избор на сайт за всеки играч, без значение какви видове игри или залози иска да поставя. Продължете да четете и ще се запознаете с цялостния ми опит като клиент на 1xBet, какъвто съм вече повече от три години.

Залози на спортни събития

Започвам представянето на услугите на 1xBet с раздела му за спортни залози, който е най-често посещавания раздел от мен и от по-голямата част от тези над 400 000 клиенти на сайта. Руската компания е започнала своето съществуване единствено като оператор на спортни залози, приемащ фишове чрез мрежа от хиляди пунктове в Източна Европа, и това е продължило цели пет години, преди през 2012 г. да отвори онлайн сайта на компанията, в който бяха включени и други продукти и който ни позволява на играчите от целия свят да залагаме при изгодните условия на оператора.

Всеки ден, когато вляза в раздел “Sport“, имам избор от не по-малко от 1 000 мача за моя фиш, като всички бетинг предложения виждам в менюто в лявата част на раздела, където най-отгоре са ми показани топ лигите и топ мачовете, като по-надолу мога да разгледам подробно програмата за всеки един от тези над 50 спорта, с които работи сайтът. В момента, в който пиша този анализ, поглеждам към програмата в раздел “Спорт“ и виждам над 1 600 мача само в категорията за футболни двубои, като общият брой на предлаганите предстоящи мачове в различните спортове гони 3 000.

Несравними ми се струват предложенията не само по отношение на обхвата от мачове, но и от обхвата на различните видове залози, които за доста двубои достигат четирицифрено число. Толкова много различни опции за залог съм виждал не само за елитните сблъсъци, но и за много срещи, които не привличат чак толкова вниманието на мейнстрийм публиката.

Опитът със спортните залози ми е показал, че за нас, играчите, няма голямо значение колко много опции за залог имаме, ако за нито една от тях нямаме достатъчно висок коефициент, за да си струва залога. Затова е и много важно да отбележа, че руският сайт е едноличен номер едно по отношение на предлаганите коефициенти сред всички онлайн бетинг сайтове в България. За някои пазари съм виждал маржът на печалба да пада до само един процент, което е прецедент в индустрията.

Внимание заслужава и разделът за залози на живо на компанията, който е също толкова щедър на пазари и коефициенти, а освен това включва над 50 000 преки предавания на спортни събития годишно и статистики на живо за още два пъти повече мачове. Повече за всичко това можете да научите от Лайв стрийминг и бетинг опции в 1xBet In-Play.

За много от вас вероятно ще бъде интересна и кеш аут функцията на букмейкъра, за която също съм отделил цяла една статия – 1xBet Как да продадем фиша си?. В тази статия ще получите информация за същността на тази функция, практически пример за нейното прилагане и ръководство за затваряне на залога в рамките на интерфейса на тази букмейкърска къща.

Залози на Живо

В следствие на това, че 1xBet е букмейкърът с най-голям брой предлагани събития, той е и букмейкърът с най-много събития в програмата си за залози на живо – този букмейкър предлага до 5 пъти повече мачове за залог в даден момент в сравнение с най-големите букмейкъри в света, което означава, че почти няма мач на света, за който руският сайт да не предлага лайв залози. Както някои се шегуват – 1xBet не предлага залози на живо само за кварталните мачове между приятели.

До 1 000 достигат понякога събитията, на които може да се залага на живо в един момент в раздела 1xbet залози на живо, като в почти всеки един момент броят на събитията е трицифрено число. Трябва да се отбележи една част от предлаганите мачове представляват електронни и виртуални спортове (за тях сме ви разказали подробно в 1xBet Виртуални спортове), но дори и като броим само и единствено мачовете от реалния свят, те също са почти винаги няколкостотин.

Това, което може би още повече ще ви заинтригува, е, че за много от тези мачове се предлага пряко предаване, което е напълно безплатно за всички регистрирани играчи, както и статистики на живо, показващи ни данни за десетки показатели във футболната среща. Букмейкърската къща излъчва на живо топ спортни събития като Световното първенство по футбол, водещи европейски футболни първенства, най-големите тенис турнири, както и различни шампионати от десетки други спортове. Повече за тези две важни и ключови услуги ще намерите в статията на 1xBet Лайв стрийминг.

Всичко това е достъпно от раздел “Live“. В компютърната версия, традиционният изглед на раздела е организиран по следния начин:

➢ От ляво е менюто със спортовете – Натискайки върху някой спорт, сайтът зарежда всички мачове от този спорт
➢ В центъра е менюто с мачовете – Ако не сте избрали мачовете от конкретен спорт, тук ще се показва списък с всички мачове по първенства. В тази част ще виждате резултата от двубоя, минутата и коефициентите за основните пазари като 1Х2, двоен шанс, Под/Над и Азиатски хендикап
➢ Когато натиснете върху дадено спортно събитие, то ще се отвори в центъра на екрана, с цялата информация за него и всички предлагани пазари.
➢ В дясно е фишът за залози, както и прякото предаване и статистиките от избрания от вас мач, ако за него са налични такива.

Компютърната версия предлага също така и опцията “Multi-live“, в който можете да следите едновременно няколко събития.

Малко по-различна е мобилната версия на 1xbet залози на живо. Поради ограниченията, налагани от по-малките екрани, тук няма толкова менюта. Отваряйки раздел “Live“ от смартфона си, вие ще видите списък с всички първенства, от които има в момента мачове. Изберете желаното първенство и ще видите всички мачове от него, а, след като изберете някой мач, информацията за него ще се появи на нов екран.

Мобилната версия предлага също така и под-раздел “Top Live“, в който се показва списък с най-интересните мачове в момента.

Иначе, още в центъра на началната страница в мобилната версия ще видите бутон, който води към залозите на живо, така че няма да имате никакви затруднения да отворите раздела.

ТВ На Живо (live stream) – как да гледам пряко предаване

Букмейкърските къщи се развиха значително през последното десетилетие – първо те започнаха да предлагат залози на живо, след това включиха към залозите на живо статистики за двубоите, а последната иновация е възможността клиентите да гледат пряко предаване за част от събитията.

Интернет букмейкърът 1xBet е сред сайтовете с най-добра такава услуга и поради тази причина си заслужава да й обърнем специално внимание в тази статия.

Какви са условията да гледаме мачове в 1xBet на живо?

Единственото условие, което поставят от хазартната компания, за да можете да гледате мачовете на живо, е да сте регистриран клиент на букмейкърската къща. Това означава, че след откриването на сметка, което става за по-малко от една минута, ще имате неограничен достъп до всички директни излъчвания на спортни събития до края на живота си.

1xBet live stream не изисква нито да плащате за гледането, нито да поставяте залог на мача, който гледате, нито дори да имате пари в сметката си. В този аспект можем само да похвалим букмейкъра, тъй като всички негови конкуренти на пазара с подобна услуга изискват клиентът да има пари в сметката си, за да гледа. В руския гигант това не е необходимо, но все пак ще трябва да депозирате, ако искате, освен да гледате, и да залагате на мачовете.

Но, ако нямате интерес към залозите, можете само да се регистрирате и да гледате като фен. Мачовете, които се предават по телевизията, не са толкова много, така че тази опция би трябвало да представлява интерес за всеки спортен фен, тъй като в нея са включени стотици мачове от десетки спортове всеки ден.

Какви събития се предлагат за 1xbet пряко предаване?

Друго предимство на лайв стрийминг услугата е високият ранг на спортните събития, които са част от нея.

1xBet дори предлага видео от Световното първенство в Русия, най-големият футболен форум в света, а също така излъчва някои от най-популярните първенства по футбол в Европа като Серия А, например.

Тенис феновете пък се наслаждават на всички ATP и WTA турнири, а водещи национални и международни събития се предлагат още за десетки спортове като баскетбол, хокей на лед, волейбол и много други.

Как да гледаме 1xbet live stream?

След като влезете в раздела 1xbet на живо, ще видите всички мачове, за които в момента има пряко излъчване, да бъдат обозначени с малка икона на телевизорче.

За да гледате някой мач от компютър, трябва да натиснете тази икона и видеото ще стартира в дясно на екраните ви.

От телефон, трябва да отворите страницата на мача и там ще видите бутон “Video“.

Мобилни залози

Като оставим на страна високите коефициенти и избора от игрални продукти, друга основна причина, поради която бих ви посъветвал да обмислите сериозно възможността да станете клиент на 1xBet, са повече от задоволителните му продукти за мобилни залози.

От мобилните залози в 1xBet ще остане доволен всеки един клиент, особено ако притежава Android смартфон или таблет, тъй като за тези устройства се предлага както основно приложение, от което можем да залагаме на спорт, казино игри и много други, така и специална покер апликация плюс дори и специален браузър.

Друга категория потребители, които би трябвало да бъдат особено щастливи от мобилните предложения на руския букмейкър, са тези, които притежават по-стари телефони, тъй като само този сайт предлага специализирани Java апликации.

Какви са всичките апликации на букмейкъра, как се инсталират, на какви устройства могат да се инсталират и какво се съдържа в тях можете да прочетете в 1xBet Приложения и мобилна версия.

Залози на тото джакпот игри

С не по-малък интерес се включвам и в тото игрите на компанията, които могат да бъдат разглеждани и като алтернатива на залозите в разделите “Sport“ и “Live“.

При игрите в раздел “Тото“ не си избираме сами мачовете, на които да заложим (те се определят от букмейкъра), което е може би малко неприятен аспект, но пък от друга страна тези игри ни дават възможност да спечелим милиони квачи-та (в някои игрите, голямата награда надминава и десет милиона ZMW) чрез правилното прогнозиране на селекция от между 5 и 15 двубоя в различните спортове като футбол, баскетбол, хокей и електронни спортове.

В същото време, 1xBet изисква от мен да платя само 4,50 k за включването в повечето от игрите, като дори в една от тях таксата за участие е само 0,50 k. Простата математика показва, че имаме шанса да умножим залога си стотици хиляди пъти!

Букмейкърската къща 1xBet е подходяща както за за хората, които обичат да залагат на избрани мачове с коефициенти, така и за феновете на тото залозите, при които организаторът на залозите, в случая 1xBet, публикува списък с интересни събития, а играчът прогнозира техния изход и се надява да познае всичките, за да грабне големия джакпот, който достига до милион лева! Ако този тип игри са ви интересни и искате да тествате знанията и късмета си, регистрирайте се в руския букмейкър и преценете в коя от седемте игри, за които сега ще ви разкажем, ще имате най-голям шанс за успех.

Тото-15

Правила на играта – Прогнозира се знака 1Х2 на 15 футболни мача
Минимален залог за участие в играта – 50 ст.
Размер на джакпота – Около 1 000 000 лева

Точен Резултат

Правила на играта – Прогнозира се точния резултат на 15 футболни мача
Минимален залог за участие в играта – 10 ст.
Размер на джакпота – Около 280 000 лв.

Футбол

Правила на играта – Прогнозира се знака 1Х2 от 14 футболни мача
Минимален залог за участие в играта – 50 стотинки
Размер на джакпота – около 25 000 лв.

Хокей на лед

Правила на играта – Прогнозира се точния резултат на 5 хокейни двубоя
Минимален залог за участие в играта – 10 ст.
Размер на джакпота – Около 30 000 лева

Баскетбол

Правила на играта – Прогнозират се две неща за 9 баскетболни мача: Кой отбор ще спечели определена от букмейкъра четвърт или половина на мача и дали в тази четвърт/половина броят на отбелязаните точки ще бъде по-голям или по-малък от предварително зададена от букмейкъра линия (например, под или над 38,5 точки в първата четвърт)
Минимален залог за участие в играта – 30 стотинки
Размер на джакпота – Около 30 000 лв.

Esports-FIFA

Правила на играта – Прогнозира се 1Х2 знака на 15 симулирани срещи на електронната игра FIFA.
Минимален залог за участие в играта – 50 ст.
Размер на джакпота – Около 900 000 лв.

1xToto

Правила на играта – Прогнозира се знака 1Х2 на 12 футболни срещи
Минимален залог за участие в играта – В тази игра участниците не заплащат такса, тя е безплатна за всички регистрирани клиенти на 1xBet.
Размер на джакпота – В тази игра не се печелят реални пари, а бонус точки, които от своя страна могат да се конвертират в различни безплатни залози и други промоции.

Както виждате, игрите са направени така, че да се различават доста една от друга, което е с целенасочено измислено с идеята всеки потребител да може да намери подходяща игра.

Игрите с прогнози се различават както по броя на мачовете и видовете спорт (има игри с между 5 и 15 мача, а предлаганите спортове са футбол, хокей, баскетбол и електронната игра FIFA), така и по размера на минималния залог.

Вероятно забелязвате и че размерът на джакпотите също е доста различен. Той се формира най-вече от два фактора – сумата на минималния залог и трудността на прогнозите.

Залози на виртуални спортове

Още един продукт със спортна насоченост на 1xBet са залозите на виртуални спортове, които са почти на 100% същите като традиционните спортни залози с едно условие – не залагаме на истински мачове, а на компютърно-симулирани такива.

Макар залозите на истински мачове да са по-интересни по принцип, залозите на виртуални спортове си имат своите сериозни предимства, като например, че те са с много по-кратка продължителност и съответно доста по-динамични, както и че при виртуалните спортове няма лятна или зимна почивка – мачове се провеждат без прекъсване за нито секунда през цялата година.

1xBet получава голям плюс в това отношение, защото не предлага залози само на виртуални мачове, създадени от различни софтуерни компании в индустрията, а и залози на симулирани мачове от водещи електронни игри като FIFA, Counter Strike и PES, които предлагат доста по-високо качество от игрите на софтуерните компании.

Нека да започнем с това какво представляват виртуалните спортове и залозите на тях… Виртуалните залози представляват компютърно-симулирани двубои, задвижвани от т.нар. “мач енджин“, който решава какво ще се случи на терена. От гледна точка на потребителите, виртуалните спортове наподобяват много компютърна игра, в която само че не вие управлявате отборите – те се управляват от мач енджина. Потребителят просто наблюдава мача и се наслаждава на драмата и тук стигаме до интересната част – залозите на виртуални спортове.

В много букмейкърски къщи, една от които очевидно е 1xBet, можем да правим залози на виртуалните спортове и да печелим истински пари от тях. Разбира се, този тип залози са направени за забавление и от тях трудно се печели в дългосрочен план, тъй като няма как да познавате винаги какво компютъра ще реши да се случи, но това не прави виртуалните спортове по-малко забавни.

1xBet Виртуални залози в раздел “Live“

Любопитното е, че букмейкърската къща е поставила голяма част от виртуалните си спортове в раздела за залози на живо. Бихме казали и че тук са най-качествените игри. Не че при останалите качеството е ниско, на само тук ще намерите пълноценно качество на футболната игра FIFA, например.

FIFA е и най-популярният виртуален спорт за залози в 1xBet, като можете да залагате на мачове както от играта FIFA 17, така и FIFA 2020. Тези игри се отличават не само с най-високо качество, но и с по-високи коефициенти и повече пазари (над 100 за един мач) в сравнение с игрите в раздел “Virtual Sports“, за който ще прочетете по-надолу.

Голямата разлика е, че при виртуалните спортове в “Live“ раздела мачовете продължават по около 15-20 минути, докато във “Virtual Sports“ са с продължителност около 2-3 минути. Това може да бъде както плюс, така и минус, зависи кой колко време иска и може да гледа мача, на който е заложил или на който ще заложи.

В “Live“ раздела виждаме и други виртуални спортове и игри като Pro Evolution Gaming, билярд, Laser League, Mutant League, Mortal Kombat, Counter Strike, Cal of Duty, Angry Birds, рали, ръгби, американски футбол, голф, бейзбол, формула 1, тенис на маса, тенис, хокей на лед, баскетбол, борба, крикет, хандбал, ММА и други.

При една част от тези игри, всъщност не компютърът управлява отборите/състезателите – при част от тези игри вие наблюдавате на живо мачове между истински професионални отбори по електронни спортове, които се състезават един срещу друг за победата. Това прави залозите още по-интересни, тъй като знаем, че битката не е между безчувствени компютри, а между реални хора, борещи се за победата.

Раздел 1xbet “Virtual Sports“

В този раздел ще намерите виртуалните спортове на четири разработчика:

Global Bet – Футбол, футболна лига, коне, кучета, камили и спийдуей.
Golden Race – Коне, кучета, спийдуей, мотоциклети, футболна лига.
Leap Virtual Gaming – Цели 20 игри, повечето от които са на футболна тематика, имитирайки Европейско първенство, Световно първенство, Лига Европа, Шампионска лига, както и, за наша радост, Купата на африканските нации.
Digital Sport Tech – От този бутон в раздела могат да се правят различни индивидуални залози за футболисти и представянето им в предстоящи големи мачове.

1xBet Виртуални спортове от мобилни устройства

Завършваме с това, че всичките различни интригуващи игри, за които прочетохте до тук в тази статия, са налични за игра от мобилни устройства (както от мобилната версия, така и от приложението на 1xBet App)!

Залози на казино игри

1xBet Казино е най-голямото място за игра на казино игри в интернет пространството на България и в това много лесно можете да се убедите и сами като просто сравните броя на казино игрите в руския оператор и същия брой в някой друг сайт.

1xBet Казино не е просто най-голямото казино – то е най-голямото казино с огромен аванс пред всички останали, защото в него имаме избор от около 3 000 игри, докато в другите сайтове разполагаме в най-добрия случай с 200-300 заглавия.

Залата има невъобразимо многообразие и от компютърно-симулирани игри, и от игри на живо. Ротативки, рулетка, бакара, блекджек, игри на маса, бинго, видео покер, джакпот игри, 3Д игри – всякакви разновидности на тези категории се предлагат тук, като над 2 000 от игрите могат да се играят и от мобилни устройства.

Видове казино игри в 1xBet“ е статията, от която ще разберете много повече неща за казино залата на руския оператор.

Покер игри

Трудно мога да кажа, че покер услугата на 1xBet е толкова добра, колкото са услугите за спортни залози и казино игри, но все пак и тя си има своите силни страни:

➢ Цели две покер зали
➢ Специално приложение, с което можем да играем в едната зала от всяко Android или iOS устройство
➢ По два фрийрол турнира всеки ден с награди за общо 40 долара

1xBet е единствената голяма хазартна компания на българския пазар, която предлага на играчите си покер зала, в която се играе с истински пари, така че този сайт е отлично място за любителите на Texas Hold’em и другите видове 1xbet покер игри в България.

Всъщност, любопитното е, че 1xBet не само предлага покер зала – тя има дори две покер зали, от които можете да избирате. Прочетете тази статия до край и ще разберете какви игри и турнири се предлагат в нея, както и как да играем.

Важно! Имайте предвид, че и в двете покер зали, които ще ви ги представим в следващите редове, залозите се осъществяват единствено в щатски долари. Докато при спортните залози, казиното и повечето от останалите секции на хазартния сайт можем да залагаме с български лев, при покер залите парите ни се преобразуват в долари и ще получите известие за това, влизайки в някоя от залите. Преобразуването обаче става автоматично и ние не трябва да правим нищо специално за него.

1xBet Poker зала за мобилни устройства

В една от двете 1xBet покер зали може да се играе не само от компютър, но и от мобилни устройства, и заради това ще започнем с нея.

Цели четири са вариантите за игра в тази покер зала, която е наименувана просто “Poker“:

➢ Игра от браузър на компютър
➢ Игра от приложение за Windows компютри
➢ Игра от Android смартфони и таблети
➢ Игра от iOS телефони и таблети

Единственото нещо, което й липсва, е възможност за игра от браузърите на мобилните устройства, така че вашият смартфон или таблет задължително трябва да бъде с операционна система Android или iOS, за да можете да играете покер в движение.

Поради повечето опции за достъп до залата, тази покер зала е доста по-активна от другата, която ще ви представим след малко. А активността е доста важен аспект за една покер зала, тъй като нейната липса би означавала, че няма срещу кого да играете.

Минусът на тази покер зала е, че тя не предлага други видове покер, освен Texas Hold’em. Така или иначе обаче в България останалите видове покер не са толкова разпространени. Освен, че предлага само Texas Hold’em, тази зала на 1xBet предлага също така единствено кеш игри, което означава, че няма да можете да играете турнири, например. От години в тази зала стои надпис, че скоро предстои пускането на Сит Ен Гоу игри (кратки турнири с трима участници), но не е ясно дали наистина скоро ще бъде пусната такава опция за игра.

За сметка на това, залата разполага с много удобно лоби, в което можете да сортирате масите по брой играчи и по размер на залозите – микро, ниски, средни или високи.

Legion Poker

Другата 1xBet покер зала може да се играе само от браузъри на компютри, поради което не е толкова активна, освен за ежедневните фрийроли, от които всеки играч може да се бори за награден фонд до 30 USD или над 60 лева, без да плати нито една найра за участието си в турнира.

Иначе, в залата се провеждат покер турнири с входна такса на всеки час, но в тях не участва почти никой, а понякога и буквално никой. Има също така и много кеш маси на различни видове покер игри, но там също през почти цялото време няма почти никой и това прави тази зала не толкова привлекателна за игра, като изключим фрийролите, при които наградният фонд е фиксиран и е дори в наш интерес да няма много противници, които да се съревновават с нас за големите награди.

Фрийролите са два всеки ден – единият започва в 15:00 българско време и е с награден фонд от 10 USD, докато главният фрийрол стартира в 21:00 наше време и при него играчите си разпределят 30 USD.

Регистрация

Докато в останалите материали можете да прочетете какво ще можете да правите след регистрацията, тук ще обърнем внимание на въпроса как се прави самата регистрация. Както и сами ще се убедите до края на тази статия, създаването на регистрация е процес, който нито е сложен, нито е времеемък. Това важи за всеки един от различните методи за регистрация, а букмейкърът предлага цели четири такива метода. Ние ще ви разкажем обстойно как можете да станете клиент на 1xBet чрез всеки един от тези четири метода.

Как да си открием сметка – 1xbet Регистрация?

За да изберете един от наличните четири метода, трябва за начало да кликнете върху бутонът “Регистрация“. Този бутон представлява бял текст на зелен фон, който се забелязва лесно в горната дясна част на екрана на вашия компютър или смартфон.

В страницата, която ще се появи, ще видите четири бутона с четирите метода за регистрация:

➢ Един клик
➢ Телефонен номер
➢ E-mail
➢ Социални мрежи

Натиснете върху методът, който ви се струва най-удобен, и следвайте инструкциите, които ще прочетете в следващите редове…

1xBet Регистрация с метод #1 – С един клик

Най-често използваният метод за регистрация от потребителите на 1xBet е регистрацията с един клик. Както се предполага от името, при нея сметката се открива буквално за секунди.

Е, не е точно с един клик, а по-скоро с три – при този метод трябва да изберете страната, от която сте, както и валутата, с която искате да залагате. В случай, че се намирате в България, софтуерът на букмейкърската къща автоматично ще запълни тези полета с “България“ и “Български лев“.

Ако това са коректните данни, просто трябва да натиснете зеления бутон “Регистрация“ и ще влезете моментално в профила си.

Ако се чудите как след това ще влизате в профила си, след като не сте въвели нито потребителско име, нито парола, не се притеснявайте – букмейкърът е помислил за това! След натискането на въпросния бутон “Регистрация“, на екрана си ще получите “Account number“ и “Password“, с които ще се логвате. Тъй като номерът на акаунта и паролата са произволни цифри и букви и са трудни за запомняне на ум, букмейкърът ще ви даде три опции за записване на логин данните:

➢ Изпращане на вашия имейл адрес
➢ Запаметяване на вашия смартфон или компютър под формата на текстов файл
➢ Запаметяване на вашия смартфон или компютър под формата на скрийншот (.png файл)

1xbet регистрация с метод #2 – Чрез телефонен номер

Вторият метод е много подобен на първия с две основни разлики:

➢ Вместо страна, вие ще трябва да въведете телефонния си номер (от кода на номера ще стане ясно и от коя страна се намирате, като по подразбиране е зададен българският код +359)
➢ След натискането на бутона “Регистрация“, няма да бъдете автоматично вписани в профила си, а първо ще получите съобщение на телефона си, в което ще ви бъдат предоставени паролата и номера на акаунта, с които да се логвате.

Регистрация в 1xbet с метод #3 – По e-mail

Това е най-дългият и най-подробен метод, при който предоставяте детайлна лична информация, включваща лични данни като имена, град и страна и данни за акаунта като имейл, парола и телефон.

След попълването на тези данни и натискането на “Register“ бутона, следващата стъпка е да влезете в имейл адреса си и да намерите писмото от букмейкърската къща, в което ще получите ценна информация за 1xBet и линк за активиране на сметката.

1xBet Регистрация с метод #4 – През социална мрежа

1xBet е единственият букмейкър, в който играчите могат да не се регистрират в традиционния смисъл на думата, а да използват профила си в някоя социална мрежа като Facebook или Twitter.

Почти всеки от вас вероятно има такъв профил, така че това е много удобна възможност, която не само ви спестява времето около регистрацията, а и след това ще ви спестява времето при всеки логин в букмейкъра, тъй като няма да се налага да въвеждате имейл адрес/номер на акаунта и парола, а просто ще трябва да натиснете върху социалната мрежа, с която сте се регистрирали.

1xBet Депозит и Теглене

1xBet е букмейкър, който се старае да бъде ползотворен за всякакъв тип клиенти с всякакви възможности и желания. Поради тази причина, от компанията много добре знаят колко е важно да направят възможно за всеки един клиент да направи депозит, защото колкото и на един любител на залозите да му харесват услугите на букмейкърската къща и колкото и да му се иска да играе в нея, то той няма как да го направи, ако няма удобен разплащателен метод или пък лимитите на транзакциите са прекалено високи за неговите възможности.

За да бъде удобен на всички, руският хазартен оператор предлага на своите български клиенти над 30 възможности за депозит и дори още повече за теглене (обикновено е обратното), а минималните лимити на транзакциите позволяват дори и играчите с най-скромни възможности да залагат – само 2 лева е минималният трансфер при депозитите, докато 3 лв. е минималната сума, която можете да изтеглите след натрупването на печалби.

Разплащателните методи са най-различни. За 1xbet депозит те биват банкови карти Visa и MasterCard, 7 системи за интернет банкиране като GT Bank, Sterling Bank, FCMB, Zenith Bank, Skye Bank, Providus Bank и Access Bank, предплатените карти на Neosurf, е-портфейлите Skrill, Neteller, Epay, Cashenvoy, Perfect Money, Ecopayz и Payeer и така нашумялите през последните години криптовалути като Биткойн, Етериум и още 15 други.

Що се отнася до разплащателните методи при 1xbet теглене, те са повече, защото са добавени около десетина други банки, към които може да се направи трансфер.

1xBet се определя от анализаторите и като букмейкърът с най-бързо време за реакция – моментално стават готови преводите към сметката ви в сайта, а тегленията се извършват в рамките на рекордните до 15 минути! Не си мислете, че бързите транзакции са в следствие на скъпи такси, напротив – всички транзакции, независимо дали става въпрос за такива навътре или навън от 1xBet, се извършват с нулеви такси!

И така, накрая ще завършим с малко информация за това как да направите 1xbet депозит и 1xbet теглене.

От вас се изисква да натиснете върху ясно открояващия се зелен бутон “Депозит“, който ще видите да стои там, където преди да влезете в сметката си са бутоните за регистрация и логин (горе вдясно на екраните).

На следващо място трябва да изберете един от възможните методи в отворилия се списък с възможности.

Натискайки върху даден метод, на екрана ви ще изскочи прозорче, в което трябва да напишете сумата на желаната сума на депозит в 1xBet и да кликнете върху “Потвърди“.

След това процедурата не е една и съща за различните методи, като вие просто трябва да следвате инструкциите и това, което виждате на екраните си.

По почти същия начин можете да правите и при 1xbet теглене на пари, като за тях клиентът трябва да натисне върху “My Account“ и от падащото меню, което ще се появи, да кликне върху “Изтегли Средства“, следвайки след това една аналогична процедура.

Бонуси и промоции

Над 20 оферти предлага букмейкърската къща, като подробности за най-атрактивните сред тях – депозитните бонуси, които се предлагат за нови играчи и по веднъж на седмица за съществуващите играчи – са описани подробно в “Бонуси и промоции в 1xBet“.

1xBet Контакти (Телефон за контакт, Live Chat и email)

Помощна страница на 1xBet >>

1xBet предлага безплатен 1xbet телефон за връзка на номер +359 800 46020 за българските си играчи, а освен това поддържа и 1xbet чат на живо на български език. Всичките си въпроси можете да задавате чрез по-удобната за вас от тези две опции, а също така има и 1xbet имейл (email) адрес – info-bg@1xbet.com.

Методите за 1xbet контакти са полезни и лесни за използване. Осъществявайки 1xbet контакт, служителите на компанията ще ви помогнат адекватно.

1xBet Информация

1xBet е огромна платформа за спортни залози, казино, виртуални спортове, покер, бинго и други хазартни игри, която събира на едно място почти един милион ежедневни посетители от близо 100 държави, а самият сайт има версии на цели 49 езика. Хазартният гигант е създаден преди повече от 10 години в Русия, като и до днес е най-големият оператор на хазартни игри в цяла Източна Европа, а лесно може да се определи и като един от Топ 10 операторите в света.

В България, 1xBet са активни сравнително от скоро, но вече изградиха няколко сериозни партньорства в страната, които още повече увеличават доверието на потребителите към руската компания.

1xBet има и много други спонсорства по света – например, компанията бе спонсор на Купата на африканските нации през 2020 г., а също така е и спонсор на редица европейски известни лиги, футболисти и отбори като Серия А, Андреа Пирло и Зенит (Санкт Петербург).

Но може би не това е най-важното за обикновения любител на залозите. Това, което вас най-вече ви вълнува, е, че компанията има рекордно голям обхват от мачове, видове залози, казино игри и т.н. – обхват, който е недостижим за конкурентите на компанията в България и обхват, за който сме ви разказали в многото статии в нашия сайт, посветени на руския букмейкър.

Хиляди играчи от нашата страна вече се възползваха от високите коефициенти в сайта, направете го и вие.

1xBet Бонуси
1xBet Mobile
1xBet Casino